Majstor za slobodnjake iz Druge lige Sjever je opet zabio

Novi sjajan gol

Majstor za slobodnjake iz Druge lige Sjever je opet zabio

A. Čaušević

Jedan od zanimljivijih susreta 26. kola Druge lige FBiH grupa Sjever igrali su domaća Dizdaruša i Gornji Rahić. 

Gornji Rahić je na kraju slavio s 0:2 te se tako zacementirao na drugom mjestu iza nedodirljive Gradine koja je već u doigravanju za Prvu ligu FBiH.

Gosti su na stadionu Dizdaruše igrali s igračem manje od 9. minute poslije isključenja Buljubašića, ali to ih nije spriječilo da dođu do novog trijumfa.

Igrala se 69. minuta kada je Eldin Mehmedović sjajno zabio iz slobodnjaka, dok je pet minuta kasnije stigla potvrda pobjede preko Marka Lukića.

Mehmedovića zaista odlično izvodi slobodne udarce što je pokazao i jučer kada je majstorski pogodio iskosa s lijeve strane.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

I za kraj, želimo vam laku noć uz novu majstoriju Mehmedovića.💣🙉

Posted by FK Gornji Rahić on Sunday, May 16, 2021

Inače, Mehemdoviću je ovo bio 29. gol u sezoni, ali mu to nije dovoljno za prvo mjesto jer je Samir Isanović iz Gradine ubjedljivo prvi sa 40 golova.

Top Komentari

K79
Bravo majstore !
1 0
Zgembic
Ovakvi igraci promaknu Sabrinici i Hadziji a mogli bi se bar na probu pozvati ali ne lakse dovesti skupe povrijedjene i propale igrace.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti