Ovo se zove sjajan posao: Kupili ga za manje od milion, a prodaju za 40 miliona eura
FOTO - EPA

Tako to radi Atalanta

Ovo se zove sjajan posao: Kupili ga za manje od milion, a prodaju za 40 miliona eura

A. Beganović

Njemački reprezentativac Robin Gosens u ljetnom prelaznom roku će najvjerovatnije napustiti Atalantu.

Ovaj fudbaler u posljednjie vrijeme pruža sjajne partije, pa nije iznenađujuće što je za njegovim uslugama zainteresiran veliki broj klubova.

Inter i Juventus su već ranije pokazali interes, no sve je izvjesnije da će im Manchester City pokvariti posao, bar tako pišu mediji bliski Atalanti.

Navodno, čelnici kluba su spremni započeti pregovore sa Cityjem, a engleski klub spreman je ponuditi 40 miliona eura za njegovu "slobodu" s čime su zadovoljni i u Atalanti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Seriji A Gosens je ove sezone odigrao 21 utakmicu, postigao je devet pogodaka kojima je dodao četiri asistencije.

Zanimljivo, Gosens je u Atalantu stigao 2017. godine iz Heraclesa za nešto manje od milion eura, tako da se može reći da će italijanski klub njegovom prodajom napraviti fenomenalan posao i neće im biti prvi put.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti