Dok se reprezentacija blamira, dva kluba u BiH ne prestaju da grade svoje stadione

Pozitivna primjer ostalim

Dok se reprezentacija blamira, dva kluba u BiH ne prestaju da grade svoje stadione

Admin Čaušević

Pauza između dvije sezone je idealna prilika za poboljšanje infrastrukture što je slučaj sa dva kluba koji su izborili promociju u minuloj sezoni i sigurno su zvijezda vodilja mnogim drugim klubovima pogotovo onim što dolaze iz većih sredina.

Klubovi sa juga i sjevera naše zemlje, NK GOŠK i FK Gornji Rahić su obavijestili javnost o nastavku radova na svojim stadionima.

Gabeljani koji su se vratili u Premijer ligu su donijeli detalji o postavljanju reflektora na stadionu Perica Pero Pavlović. Kako sada stvari stoje startom nove sezone utakmice će se igrati u noćnom terminu.

"S veseljem želimo podijeliti vijesti iz našeg doma na stadionu Perica Pero Pavlović! Upravo sada intenzivno radimo na izgradnji reflektorske rasvjete kako bismo spremno dočekali Premijer ligu u velikom stilu.

Dragi prijatelji i navijači, S veseljem želimo podijeliti vijesti iz našeg doma na stadionu Perica Pero Pavlović!...

Posted by NK GOŠK Gabela on Wednesday, June 21, 2023
Oglasi

Trenutno smo fokusirani na betonske radove i instalaciju elektroinstalacija. Isporuka stubova se očekuje 26.06.2023 na stadionu u Gabeli. Montaža stubova je predviđena za 03.07.2023.

Ovom investicijom u reflektorsku rasvjetu, stvaramo idealne uvjete za noćne utakmice i podizanje kvalitete našeg stadiona na sasvim novu razinu.

Nastavit ćemo vas redovito izvještavati o daljnjem tijeku radova i napretku projekta", saopštili su iz GOŠK-a.

Sa druge strane iz Gornjeg Rahića su objavili niz fotografija o proširenju centralne tribine na svom stadionu.

[related]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=977044243423434&set=a.390596518734879&type=3[/related]

S obzirom na poštrene kriterije za licenciranje stadiona uslijedit će i izgradnja popratnih objekata, a radovi su uveliko u toku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gornji Rahić će u novoj sezoni po prvi put u svojoj historiji igrati Prvu ligu FBiH i ako se po jutru poznaje dan u ovom klubu hrabro žele stati na crtu bh. velikanima poput Čelika i Slobode.

I dok se reprezetntacija blamira na terenu GOŠK i Gornji Rahić su na neki način pozitivan primjer da fudbal u našoj zemlji ide naprijed, makar to bilo brzinom puža...

Top Komentari

Skender
A jesu onaj iskopani kanal iskrivili. Znate li razvuci kanafu umocenu u kantu kreca a potom kad tresne o zemlju ostane prava lnija i po njoj kopajte.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi