GOŠK doveo veliko pojačanje pred početak nove sezone

Gabeljani žele u Premijer ligu

GOŠK doveo veliko pojačanje pred početak nove sezone · Zvanično

E. Čaušević

GOŠK se punom parom sprema za novu sezonu Prve lige FBiH i jasno je da će ambicije kluba biti plasman u Premijer ligu.

GOŠK se i protekle sezone do posljednjeg kola borio s Igmanom za plasman u Premijer ligu, ali na kraju klub iz Gabele nije uspio da završi kao prvoplasiran.

Međutim, u Gabeli ne odustaju od svog cilja i jasno je da će ove sezone dati maksimum da se vrate u najjači rang bh. fudbala.

GOŠK je angažovao već nekoliko novih pojačanja, a klub iz Gabele jučer je potvrdio odlično pojačanje pred sami početak nove sezone u Prvoj ligi FBiH.

Naime, za GOŠK jučer je potpisao iskusni veznjak Nikola Dujaković koji je u ovaj klub došao kao slobodan igrač nakon što je napustio Leotar iz Trebinja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dujaković je ponikao u Borcu iz Banjaluke gdje je nastupao i za prvi tim, a proteklu polusezonu je proveo u Leotaru i ostavio je jako dobar utisak. Treba istaći da je u karijeri nastupao još i u dresu Krupe.

Zanimljivo da će Nikola u GOŠK-u igrati sa svojim bratom Sinišom koji je također ovog ljeta stigao u klub iz Gabele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi