U Gabeli se stvara tim za novi napad na Premijer ligu BiH
Foto - GOŠK Gabela

GOŠK se pojačava

U Gabeli se stvara tim za novi napad na Premijer ligu BiH

M. Šljivak

GOŠK iz Gabele ima velike planove u novoj sezoni Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

U prošloj sezoni Gabeljani su za dlaku ostali bez plasmana u društvo najboljih bh. timova. Igman iz Konjica je završio ispred GOŠK-a, koji međutim i u novoj sezoni planira napasti samo vrh tabele.

Tako je danas dogovorena saradnja s tri dobro poznata imena. U Gabeli stižu Riad Šuta (HŠK Posušje), Adnan Hrelja (FK Igman Konjic) i Dejan Zarić (NK Bratstvo), a njihovo zvanično predstavljanje uslijedit će u narednim danima.

Neće ovo biti jedina pojačanja za tim iz Gabele. Do početka prvenstva planirano je dovođenje još nekoliko poznatih fudbalskih imena s bh. terena i nema dileme da će GOŠK i u novoj sezoni biti glavni kandidat za sami vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba svakako istaći da je GOŠK ostao bez dva bitna fudbalera. Dženan Haračić i Stjepan Vego će igrati Premijer ligu, a obojica su pojačala FK Željezničar.

Nema dileme da je Gabela veoma poželjna destinacija za sve fudbalere u Prvoj ligi Federacije i može se reći da zbog visokih ambicija GOŠK ima znatno olakšavajuće okolnosti kada je dovođenje fudbalera u pitanju.

Top Komentari

Brazuka
Kakav je to klub uzmu momka što ih blati citavu sezonu, zalosno ti momci nemaju karaktera a ni klubovi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi