NK GOŠK dobio licencu za Premijer ligu BiH
FOTO: NK GOŠK/facebook

Klub iz Gabele izdao saopštenje

NK GOŠK dobio licencu za Premijer ligu BiH

H. Zilić

Protkeli vikend okončana je sezona u Prvoj ligi FBiH.

Plasman u Prmeijer ligu BiH ostvario je FK Igman Konjic koji je završio prvoplasirani ispred GOŠK-a.

Ipak, danas je tim iz Gabele objavio da je dobio licencu za nastup u Premijer ligi BiH, ali na njhovu žalost, to nisu uspjeli ostvariti na terenu, pa će morati sačekati novu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Ipak, u Gabeli su zadovoljni što su ispunili sve rigorozne uvjete Saveza.

"Na terenu nismo uspjeli izboriti plasman u Premijer ligu, ali ponosni smo na odluku Prvostepene komisije za licenciranje NS BiH,

Naime, naš klub je danas dobio licencu za Premijer ligu, nakon što smo poslali zahtjev za izdavanje iste.

Oglasi

I naredne sezone ćemo igrati u Prvoj ligi FBiH, ali ponosni smo na našu administraciju koja je uradila veliki dio posla kako bi komisija NS BiH danas jednoglasno donijela odluku o izdavanju licence!

Takvu odluku smo i očekivali, s obzirom da NK GOŠK redovno izmiruje sve obaveze, kako prema Savezu, tako i prema službenim licima, nogometašima i svi ostalim uposlenicima kluba, a istovremeno je veliki dio sredstva uložen u infrastrukturu koju posjedujemo.

Nastavljamo je još jače, kvalitetnije i organizovanije, a našim sponzorima i prijateljima kluba te svim navijačima zahvaljujemo na podršci tokom cijele sezone!

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zajedno u nove pobjede. ZA GOŠK!" stoji u saopštenju tima iz Gabele.

Na terenu nismo uspjeli izboriti plasman u Premijer ligu, ali ponosni smo na odluku Prvostepene komisije za licenciranje...

Posted by NK GOŠK Gabela on Tuesday, June 7, 2022

Top Komentari

Brazuka
Imaju stadion i sve uslove a klosari iz konjica će igrati u Mostaru hahahahaha to je naša drzava
2 5
SeoRusilac
Ja i?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi