GOŠK napada Premijer ligu: Stiglo jedno pojačanje

Velike ambicije Gabeljana

GOŠK napada Premijer ligu: Stiglo jedno pojačanje

U GOŠK-u iz Gabele već spremaju tim za narednu sezonu.

Gabeljani su minulu sezonu okončali na četvrtom mjestu, no planovi glede naredne se svode isključivo na napad na Premijer ligu BiH u kojoj su i igrali prije nekoliko sezona. 

S velikim brojem fudbalera koji su nosili dres GOŠK-a je postignut dogovor oko nastavka saradnje, a došlo je u međuvremenu i jedno novo ime - Eldar Bašović.

U pitanju je 24-godišnji igrač koji je ponikao u Željezničaru i koji je posljednju polusezonu proveo u Orašju, a kroz karijeru ranije je u BiH još igrao za Alfa Modriču, Vitez, Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Još smo u pregovorima s nekoliko kvalitetnih igrača, te se nadamo da ćemo kompletirat momčad do početka priprema", saopštili su iz GOŠK-a i potvrdili da im je cilj povratak u elitu.

Od fudbalera koji su dosad nosili dres GOŠK-a u klubu ostaju Mihajlović, Šivšić, Rizvanović, Ereiz, Samardžić, Jusufbašić, Lovyniuk, Korniev, Simeunović, Marić, Šantić, Markić, Šutalo. Saradnju bi trebali produžiti još Savić, Mašić, Šunjić, Islamagić, Hukara, Lukač i Aletić.

Top Komentari

adnan_11
PLACAJU LUJI I ANDRIJI DA BI IGRALI U GABELI A NASA DJECA PROPADAJU NIJE NI CUDNO STO ANDRIJA VOZI Mercedesa VEZE OVAJ NEMA ISTI JE KAO OVA DVA PREVARANTA OD IGRACA IZ UKRAJINE
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi