Ko je bio protiv odigravanja mečeva Kupa BiH?

Savez otkrio

Ko je bio protiv odigravanja mečeva Kupa BiH?

E. Čaušević

Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini zvanično je prekinuta u ponedjeljak navečer nakon odluke Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

IO NSBiH je donio odluku da se sezona prekida i konačan ishod donesen je prema trenutnom stanju na tabeli. Tako je titulu osvojilo Sarajevo, dok su iz lige ispali Čelik i Zvijezda 09.

Također, odlučeno je da se neće nastaviti takmičenje ni u Kupu BiH. Tu je ostalo da se odigraju još polufinalni mečevi i finale, ali u NSBiH su smatrali da nema uslova ni da se odigra ovo takmičenja.

Savez je danas potvrdio na svojoj zvaničnoj stranici da su se tri od četiri učesnika Kupa izjasnila da žele da se ovo takmičenje odigra.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

To su bili Željezničar, Široki Brijeg i GOŠK, dok su iz Zrinjskog bili protiv odigravanja ostatka Kupa naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Ja novinara, ja redackije, ja naslova.....? Jeli Vam išta više ušlo u vaše zatucane glave. Zelini teren, pozicija na tabeli, broj bodova nakon odigrana potpuna dva kruga takmičenja, su jedini kriteriji na osnovu kojeg je Sarajevo postalo ŠAMPION.Mišljenje zdravstvene struke jednog od entiteta nije dozvolilo dalji nastavak. Radi moguće malverzacije u štimanju rezultata, nije dozvoljen nastavak KUP takmičenja. IMA LI IKOME DA NEŠTO NIJE JASNO. Hvala prijatno.
10 11
Bit ce gusto bit ce 0:2
..bo li vam Vico porodicne grobnice majku vam prodanu ...em.
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi