GOŠK ostao u ligi, nogometaši se nagradili dobrom zabavom

Sjajno atmosfera u timu potvrđena još jednom

GOŠK ostao u ligi, nogometaši se nagradili dobrom zabavom

Samir Mlaćo

NK GOŠK je hit drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH. Iako su im mnogi davali male šanse da će i naredne sezone igrati Premijer ligu, Gabeljani su zaigrali sjajno kada je bilo najpotrebnije i sada se kolo prije kraja sezone nalaze na sedmom mjestu, liderskoj poziciji Lige za opstanak.

U subotu su pogotkom Mišića savladali Borac, te tako nastavili sa kvalitetnim partijama. Borac nije imao puno prilika i u Gabeli su mogli biti itekako zadovoljni.

Da među nogometašima GOŠK-a vlada sjajna atmosfera dokazalo i jučer kada su slobodan dan iskoristili za zajedničko druženje u Zaostrogu gdje su uživali kupajući se i provodeći vrijeme na moru.

Željeli su još jednim druženjem dodatno ojačati timski duh, ali i potvrditi da 'dišu kao jedan', što je vjerovatno uz kvalitetan rad na treninzima i bilo ključno u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I mene su prijatno iznenadili. Sve su sami organizovali, a ovako se zaista jača timski duh", kratko nam je kazao Feđa Dudić, trener tima iz Gabele koji je i nakon meča protiv Borca zaradio ovacije navijača tim iz hercegovačkog gradića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi