GOŠK pogotkom Ereiza bolji od Radnika

Prijateljski meč dva premijerligaša

GOŠK pogotkom Ereiza bolji od Radnika

S. Mlaćo

Danas su snage u Tomislavgradu odmjerili premijerligaši Radnik iz Bijeljine i GOŠK. Ova dva tima nalaze se na pripremama na Kupresu, te su iskoristili priliku da odigraju međusobnu utakmicu. 

GOŠK je na kraju slavio sa minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Josip Ereiz u 25. minuti.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale, a treneri su pružili priliku svim nogometašima.

GOŠK će novu sezonu Premijer lige otvoriti duelom protiv Željezničara u Gabeli, dok će Radnik ugostiti FK Sarajevo.

Prijateljska utakmica:

NK GOŠK - FK Radnik Bijeljina 1:0 (Ereiz)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK: Kozić, Raguž, Vego, Hasanhodžić, Bajić, Hasanović, Aletić, Ereiz, Kulović, Ramić, Hajdarević. Igrali su još: Brkić, Čolić, Zolj, Anković, Bevanda, Vidmar, Grvala, Karamarko. Trener: Feđa Dudić.

Radnik: Lučić, Radović, Martinović, Mekić, Vasić, Peco, Hadžić, Glišić, Đurić, Aleksić. Igrali su još: Hodžić, Sušić, Đelmić, Brković, Šantić, Krsmanović, Bradonjić, Despotović, Motika, Merajić, Isić, Živanović. Trener: Mladen Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi