GOŠK siguran protiv Veleža u Mostaru
FOTO: facebook FK Velež

Pobjeda tima iz Gabele

GOŠK siguran protiv Veleža u Mostaru

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža i GOŠK-a danas su odmjerili snage u prijateljskom duelu u Mostaru, a novi-stari član Premijer lige BiH GOŠK slavio je sa 3:0, te pokazao sjajnu formu pred novu sezonu najelitnijeg ranga bh. nogometa.

Već nakon prvih 45. minuta GOŠK je imao vodstvo od 2:0. Pogađali su Mišić i Čolić, te se vidjelo da će tim iz Gabele odnijeti sigurnu pobjedu.

U drugom poluvremenu oba trenera pružali su priliku svim igračima, a GOŠK je postigao još jedan pogodak koji je djelo Džajića.

Prijateljska utakmica:

FK Velež - NK GOŠK 0:3 (0:2)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež: Tipura, Doljančić, Zvonić, Kuduzović, Ćemalović, Ćosić, Panesso, Tatar, Mujezinović, Handžić, Brandao.

NK GOŠK: Kozić, Džajić, Deak, Dodig, Čolić, Mišić, Kobiljar, Odak, Bošnjak, Aničić, Ramić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti