GOŠK u derbiju sa Slogom bez Darka Vojvodića

Zaradio isključenje protiv Zvijezde

GOŠK u derbiju sa Slogom bez Darka Vojvodića

Samir Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele jučer su u posljednjem susretu 21. kola Prve lige Federacije naše zemlje upisali pobjedu nad Zvijezdom (1:0), te došli do druge pozicije na tabeli.

Zvijezda je u Gabeli pokazala da nije nimalo naivan protivnik, a treba istaći da isključenje, odnosno crveni karton u jučerašnjem duelu zaradio trener domaćih Darko Vojvodić.

Vojvodić je isključen u 38. minuti, a kako se navodi u izvještaju delegata ovog susreta, to se desilo zbog prigovora, odnosno protesta glavnom sucu na odluku i nedozvoljenog ulaska u teren za igru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ipak, i pored isključenja Vojvodića, GOŠK je slavio važnu pobjedu, a u narednom kolu će u derbiju odmjeriti snage sa Slogom iz Simin Hana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi