Zolj: Nadam se da ćemo sutra zasjesti na čelo tabele

Najavio utakmicu

Zolj: Nadam se da ćemo sutra zasjesti na čelo tabele

M. Maksimović

Posljednji meč 21. kola u Prvoj ligi FBiH sutra će na stadionu “Pero Pavlović“ u Gabeli odigrati GOŠK i Zvijezda iz Gradačca. 

Duel nekadašnjih premijerligaša zasigurno je jedan od najzanimljivijih u ovom kolu, pa se na gabelskom stadionu očekuje i bolja posjeta u odnosu na prethodne mečeve. Amir Zolj priželjkuje pobjedu svog tima.

“Zvijezdu smatram jednim od najboljih timova u ovom prvenstvu, ali smatram i da smo u ovom trenutku mi bolji od njih. Nama bi pobjeda u slučaju remija u Travniku donijela prvo mjesto na tabeli, a to bi bila dobra stvar pred finiš sezone“, izjavio je Zolj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK je u prošlom kolu remizirao na gostovanju u Visokom.

“Važno je da nismo poraženi kod ekipe koja je direktni konkurent u borbi za prvo mjesto. Sačuvali smo i dobru atmosferu i podigli samopouzdanje. Šteta je što smo nedavno poraženi u Čapljini, s tim bodom bismo bili na diobi prvog mjesta, a s pobjedom i usamljeni na vrhu“, dodao je Zolj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi