Gospodski potez Davida Silve: Ovakve stvari fudbaleri danas ne rade
Foto - EPA

Odluka do kraja sedmice

Gospodski potez Davida Silve: Ovakve stvari fudbaleri danas ne rade

M. Šljivak

Iskusni španski veznjak David Silva (34) napušta Manchester City nakon deset godina.

Silva će za Građane odigrati još utakmice Lige prvaka, te će zvanično napustiti klub sa preko 430 zvanično odigranih utakmica.

Sjajni veznjak povezuje se sa prelaskom u Lazio. Rimski tim je 34-godišnjem fudbaleru ponudio ugovor, predstavljen mu je plan rada i Silva je odlučio da razmisli.

Lazio će jako brzo saznati hoće li Silva zaigrati za njih. Obećao im je Španac da će odgovor dobiti do kraja sedmice, jer ne želi da ih previše 'zavlači' ako ne bude spreman da dođe u Rim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo je svakako gospodski potez španskog fudbalera. Ne želi nikoga lagati i od samog početka je bio veoma ozbiljan u slušanju ponude iz Rima.

Silva je prije Cityja igrao još za Valenciju, Celtu i Eibar, a Lazio mu je ponudio saradnju na tri godine.

Top Komentari

AmarSahi
Lazio bi mogao osvojiti Seriu A sljedeće sezone sa Silvom i Immobileom
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi