Gospodski potez Massima Odda

Utješio uplakanog kolegu

Gospodski potez Massima Odda

Fudbaleri Pescare su sinoć izborili povratak u Seriju A nakon remija sa Trapanijem (1:1).

Pescara je u prvoj utakmici finala doigravanja upisala pobjedu rezultatom 2:0, da bi sinoćnjim remijem obezbijedila nastup u elitnom rangu u narednoj sezoni.

Najljepši trenutak utakmice dogodio se nakon njenog završetka, kada je trener Pescare Massimo Oddo pokazao da je, prije svega, veliki čovjek i gospodin.

Bivši fudbaler Lazija i Milana je otišao do protivničke klupe utješiti trenera Trapanija Sersea Cosmija, koji je bio u suzama.

Dok su se njegovi fudbaleri radovali na terenu, Oddo je se solidarisao sa svojim starijim kolegom, prišao mu i zagrlio ga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi