Gospodski potez: Navijači Barce aplaudirali dok su fanovi Liverpoola pjevali legendarnu himnu

Poštovanje prije svega

Gospodski potez: Navijači Barce aplaudirali dok su fanovi Liverpoola pjevali legendarnu himnu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u utorak su doživjeli blamažu na Anfieldu protiv Liverpoola gdje su poraženi s 4:0.

Barca se tako oprostila od Lige prvaka u polufinalu iako su u prvoj utakmici na svom terenu pobijedili sa 3:0. Već drugu godinu zaredom svojim navijačima su priredili šokantno ispadanje, ali ovaj put to nijedan navijač Barcelone nije očekivao.

Katalonci su imali podršku od oko 3.000 svojih navijača na Anfieldu koji su bili u očaju nakon što je utakmica završena. Ipak, pokazali su veliku klasu kada su aplaudirali na kraju dok su domaći navijači slavili i pjevali legendarnu pjesmu "You'll Never Walk Alone".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti