"Griezmann je odlučio da napusti Atletico Madrid i čestitam mu na tome"

Gdje nastavlja karijeru?

"Griezmann je odlučio da napusti Atletico Madrid i čestitam mu na tome"

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann svakog prelaznog roka je glavna meta špekulacija sportske javnosti.

Griezmann je prošle sezone bio na korak od prelaska u Barcelonu, ali je u posljednjem trenutku odlučio da odbije ponudu i potpiše novi ugovor s Atletico Madridom.

Međutim, pred novi ljetni prelazni rok ponovo se špekuliše da će francuski napadač napustiti Atletico Madrid, te da će ovaj put sigurno potpisati saradnju s Barcelonom.

Njegov bivši saigrač iz madridskog kluba Antonio Lopez izjavio je za španske medije da mu je Griezmann priznao da će napustiti Atletico Madrid na kraju ove sezone.

"Da, odlučio je napustiti klub. Čestitam mu na tome i želim mu sve najbolje u budućnosti", poručio je nekadašnji fudbaler Atletico Madrida.

Mundo Deportivo je prije nekoliko dana objavio da će Griezmann u Barceloni zarađivati 17 miliona eura u prvoj sezoni, a onda će zarada rasti za milion svake sezone.

Mogu tražiti nove klubove: Otpisana desetorica fudbalera Barcelone!

Madridski AS objavio je da su čelnici Barcelone donijeli odluku o tome koga će prodati ovog ljeta, odnosno da će čak desetorica fudbalera napustiti Camp Nou na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako prenosi ovaj ugledni portal na listi otpisanih fudbalera nalaze se: Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ivan Rakitić, Denis Suarez, Malcom, Casper Cillessen, Murillo, Rafinha, Thomas Vermaelen i Kevin-Prince Boateng.

Boateng i Murillo se nalaze na posudbi u Barceloni, ali su im već poručili da neće otkupiti njihove ugovore, te da će se oni na kraju sezone vratiti u svoje klubove Sassuolo i Valenciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Katastrofa za Barcelonu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi