Gostima bodovi, domaćima probušene lopte
Ko je kriv? Neodgovorni pojedinci ili žičana ograda? Oglasili se gosti iz Srebrenika

Pet pogodaka, ali ko će domaćima nadoknaditi lopte?

Gostima bodovi, domaćima probušene lopte

S. Mlaćo

U veoma zanimljivom meču 10. kola Druge lige Sjever Gradina je jučer rezultatom 3:2 savladala Seonu. 

Gosti su nakon prvog dijela igre imali prednost 2:0, te je bilo jasno da će tri boda put Srebrenika.

Iz Seone su nakon meča istakli da je probušeno nekoliko lopti, a iz OFK Gradina oglasili su se saopštenjem te jasno istakli da to ni u kojem slučaju nisu radili njihovi simpatizeri.

"OFK Gradina Srebrenik se zahvaljuje na korektnosti i gostoprimstvu službenim predstavnicima FK Seona, kao i predsjedniku domaćina, Selimović Fahrudinu.

Ovim putem se ograđujemo od navodnih dešavanja nakon utakmice kada je prema izjavama pojedinaca probušeno nekoliko lopti sportskog kolektiva FK Seona.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Niko od navijača OFK "Gradina" juče se nije služio takvim potezima, niti bilo kada na ružan način bacio mrlju na ime našeg kluba ili počinio štetu na račun našeg domaćina.

Lopte su za vrijeme utakmice završavale iza gola na žičanoj ogradi što je zapravo i jedini realan razlog njihovog probijanja", stoji u saopćenju.

Top Komentari

Metropoljac
Najbolja je žičana ograda oko stadiona
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi