Gostujući dres Real Madrida oduševio navijače

Izgleda odlično

Gostujući dres Real Madrida oduševio navijače

E. Čaušević

Klubovi širom Evrope lagano predstavljaju nove dresove u kojima će igrati naredne sezone.

Mnogi klubovi već su predstavili domaću garnituru dresova u kojima ćemo ih gledati naredne sezone, a sada su na red došli i gostujući dresovi. Portal Footy Headlines uspio je da dođe do fotografija gostujuće garniture dresova Real Madrida.

Kraljevski klub mora napraviti velike promjene na ljeto po svakom pitanju, a očito je da su odlučili da i njihovi gostujući dresovi izgledaju nešto drugačije nego inače.

Na njima dominira tamnoplava boja, te zlatna boja kojom će biti ispisana imena igrača, brojevi, grb i ime sponzora. Ovaj dres je oduševio navijače Reala, ali još uvijek nije zvanično potvrđeno da će on biti gostujući dres naredne sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

maglia real 2019 2020.png

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi