Igrači i navijači Reala su danas poslali emotivnu poruku Casillasu

Podrška za legendarnog golmana

Igrači i navijači Reala su danas poslali emotivnu poruku Casillasu

S. Pašalić

Vijest koja je prošle sedmice odjeknula u svijetu sporta je bila da je Iker Casillas na treningu Porta doživio srčani udar.

Španski golman je brzom intervencijom ljekarskog tima portugalskog tima hitno prebačen u bolnicu gdje je operisan i sada se bolje osjeća.

Nakon toga mnogi su uputili poruke podrške Casillasu, a danas su to uradili i igrači i navijači Real Madrida.

Igrači Reala su izašli na teren sa majicama na kojima je pisalo: "Iker, svi smo uz tebe", dok su navijači istaknuli transparent na kojem je pisalo kako su uz njega i da bude jak, jer je on njihov vječni kapiten.

Casillas je u Realu proveo punih 16 godina te je upisao 510 nastupa i osvojio je brojne trofeje sa španskim velikanom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi