Gostujući dresovi Liverpoola za novu sezonu razočarali navijače

Nisu baš zadovoljni

Gostujući dresovi Liverpoola za novu sezonu razočarali navijače

E. Čaušević

Liverpool iza sebe ima bolju sezonu nego što se to moglo očekivati jer je tim Jurgena Kloppa bio na korak od osvajanja Lige prvaka.

Redsi su igrali u finalu Lige prvaka, ali su poraženi od Real Madrida sa 3:1 što je za Kraljeve bila treća uzastopna titula. Liverpool se već sprema za narednu sezonu, a na Anfieldu danas su predstavili garnituru gostujućih dresova.

Navijači Liverpoola su poprililčno nezadovoljni izgledom gostujućih dresova koji se zaista razlikuju dosta od onih iz prethodnih sezona. Na Anfieldu su se odlučili za ljubičastu boju i sigurno je da se nadaju da će im ona donijeti mnogo sreće u narednoj sezoni. No, navijači u komentarima smatraju drugačije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi