Gotovo je: Bajić u Basaksehiru do kraja sezone!

Stigao na posudbu

Gotovo je: Bajić u Basaksehiru do kraja sezone! · Zvanično

E. Čaušević

Bh. napadač Riad Bajić prošlog ljeta stigao je u Udinese iz Konyaspora, no nije se baš naigrao u Udinama u prvom dijelu sezone.

Bajić je odlučio ljetos da napusti Konyaspor nakon sjajne sezone i potpiše za Udinese, no nije se nametnuo treneru italijanskog kluba. Udinese je odlučio da je najbolje da Bajić ide na posudbu, a bh. napadač je izabrao povratak u Tursku.

Naime, nakon što je prije nekoliko dana Basaksehir doveo Ardu Turana danas je ovaj istanbulski klub potvrdio da je Bajić stigao na posudbu. Bh. reprezentativac će biti na posudbi do kraja sezone, a Basaksehir će imati priliku na ljeto otkupiti njegov ugovor.

Istanbulski klub se potrudio da predstavi svoje novo pojačanje, a u videu na kojem su otkrili da je Bajić stigao u Basaksehir učestvovao je i bh. fudbaler Edin Višća koji je dočekao Bajića raširenih ruku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi