Gotovo je: Gareth Bale na izlaznim vratima Real Madrida, vraća se u Englesku!

Napušta Kraljeve

Gotovo je: Gareth Bale na izlaznim vratima Real Madrida, vraća se u Englesku!

E. Škorić

Prema ESPN-u, ali i brojnim drugim medijskim izvještajima, Gareth Bale napušta Real Madrid.

Bale odavno nije sretan u Real Madridu i odavno nema ni motiva ni želje da igra u dresu tog kluba. Kako je spriječen da ode u Kinu i zaradi enormno bogatstvo, tako je Velšanin i 'ohladio' u Madridu, pa je manje - više sve kasnije ličilo na neprofesionalnost.

Čini se da je napokon došlo vrijeme da Bale napusti Madrid i po svim prilikama vraća se u Englesku.

Prvi kandidat za njegovo dovođenje je njegov nekadašnji klub Tottenham i Jose Mourinho, koji ga je svim silama ranije pokušavao dovesti u Manchester United. Upravo je tim s Old Trafforda drugi kandidat za dovođenje velškog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

ESPN javlja da je Tottenham sada bliže potpisu Balea kojeg je 2013. Realu prodao za 101 milion eura, ali Manchester United će također pokušati da ga kupi nakon što je propala ideja da dovede Jadona Sancha iz Borussije Dortmund.

Vidjet ćemo ko može i šta da ponudi Baleu, ali i Real želi dio kolača jer Bale još ima ugovor i dužan je Velšaninu da plati 14,5 miliona eura po sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Jel provjereno Škoriću ? :')
3 0
AmarSahi
Ovaj članak sam pročitao više puta nego što sam puta izašao vani ove godine. Pa dokle više sa ovim Garethom Baleom i lažnim vijestima oko njega.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi