Lucas Vazquez dobio ponudu koja se ne odbija
Foto - EPA

Real će ga pustiti

Lucas Vazquez dobio ponudu koja se ne odbija

M. Šljivak

Lucas Vazquez dobio je bogatu ponudu iz Katara i ozbiljno razmišlja da je prihvati.

Krilni fudbaler zatražio je od kluba koji mu je ponudio bogat ugovor nekoliko dana da razmisli, a Real Madrid je najavio kako mu neće praviti problem ako je odluči prihvatiti.

Lucas je bio u planovima Zinedinea Zidanea. Ipak, Francuz razumije da klub treba novac, a navodno bi u ovom transferu mogli dobiti sasvim dobru cifru.

Ovaj 29-godišnji fudbaler se povezivao sa Napolijem i Tottenhamom. Ipak, konkretna ponuda iz ovih klubva nije došla i Vazquez je ostao u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, katarski tim je očigledno poslao ponudu kakvu drugu niko nije i vidjet ćemo hoće li je na kraju i prihvatiti.

Ugovor sa Realom Vazquezu ističe narednog ljeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bosnishtroller
Vasquez je Realov Lingard
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi