Gotovo! U narednim danima Juventus predstavlja pojačanje

Zakazani ljekarski pregledi

Gotovo! U narednim danima Juventus predstavlja pojačanje

Čelnici Juventusa su, sudeći prema pisanju italijanske štampe, osigurali prvo zimsko pojačanje.

Bianconeri nisu uspjeli u namjeri da angažuju 'gol-mašinu' Red Bull Salzburga Erlinga Haalanda, ali skrštenih ruku nisu sjedili i na kraju su Interu pred očima uzeli Dejana Kuluševskog.

Šveđanin porijeklom iz Sjeverne Makedonije trenutno boravi na posudbi u Parmi, gdje je ove jeseni oduševio postigavši četiri gola uz sedam asistencija, a sve to nije promaklo Juventusu koji je osigurao njegov potpis za 35 miliona eura.

Mediji u Italiji javljaju kako je sve gotovo i da će Kuluševski u prvim danima januara obaviti ljekarske preglede i potom staviti potpis na ugovor s Juventusom, a na godišnjem nivou u Torinu bi, navodi se, trebao zarađivati 2,5 miliona eura uz određene bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još nije poznato da li će Juventus 19-godišnjeg fudbalera ostaviti na posudbi u Parmi do kraja sezone ili će ga odmah dovesti u svoje redove.

Na kraju podsjetimo da je prethodnih dana veliku borbu za Kuluševskog vodio i Inter, ali bolja ponuda, kao i sama želja fudbalera, presudili su u korist Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi