Gotovo zaplakao nakon Juventusa: "Mama, žao mi je"

Isla se ispričao majci

Gotovo zaplakao nakon Juventusa: "Mama, žao mi je"

Edmir Škorić

Defanzivac Cagliarija Mauricio Isla ispričao se majci zbog loše partije protiv Juventusa.

Cagliari je poražen s 2:0 od Juventusa na svom terenu, a Isla koji je igrao u Juventusu, svjestan je da nije odigrao onako kako zna i može, pa se zato ispričao svojoj majci.

"Nisam bio najbolji protiv Juventusa. Žao mi je, razočarao sam vlastitu majku koja me odhranila. Nisam dao više od 60 posto i stoga se moram ispričati", kazao je Isla.

On je član Juventusa bio od 2012. do 2016. godine i za to je vrijeme skupio 30 nastupa u crno-bijelom dresu, a bio je još član Udinesea, QPR-a i Marseillea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Isla je u Seriji A za Cagliari odigrao 22 utakmice, ali se nije upisao u strijelce, mada je imao tri asistencije. U Kupu je također upisao jedan nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi