"Govnari jedni, ostavite moju porodicu na miru!"

S pravom je bio bijesan

"Govnari jedni, ostavite moju porodicu na miru!"

S. Grebović

Trener Bologne, Siniša Mihajlović, bio je veoma ljut zbog toga što su ga neki optužili da je koronavirus dobio na odmoru jer nije poštovao mjere prevencije.

U intervjuu za Gazzettu dello Sport, srbijanski stručnjak se žestoko obrušio na sve one koji ga optužuju da je koronavirus dobio jer na odmoru nije poštovao pravila te da je tako zarazio bližnje i ugrozio osobe sa kojima je bio u kontaktu.

"Veliki Enzo Ferrari je jednom rekao da Talijani opraštaju sve osim uspjeha, a ja dodajem i sreće. Puno je ljubomore i bezobrazluka oko nas. Kako ih ono zovu po društvenim mrežama? Hejteri? Ja ću to prevesti i nazvat ću ih govnari!", jasan je bio.

Mihajlović je demantovao pomenute navode naglašavajući upravo suprotno - kako se maksimalno pridržavao preporuka u cilju suzbijanja širenja virusa.

"Išao sam na odmor u Sardiniju, kao i svakog ljeta. Tamo više od 20 godina imam kuću. Na otoku u to vrijeme nije bilo virusa, nijedan zaraženi. Dva mjeseca nisam vidio svoju porodicu, otišao sam ih zagrliti. Poštivao sam sve mjere sigurnosti i zaštite, nosio masku kad sam išao u prodavnicu ili restoran. Skidao sam je samo za stolom, jer kako da jedem s maskom? Gotovo da nisam išao na plažu ili na brod."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kasnije je dodao da se po povratku sa otoka skupa sa porodicom testirao na Covid.

"Istina da smo se svi skupa testirali. Drugi upiru prstom u mene, a nisu se ni testirali. Možda su i oni pozitivni, samo ne znaju. Nisam uradio ništa protiv pravila. Ja sam ovdje žrtva. Testirao sam se, bio sam pozitivan, otišao u karantin, preležao bolest. Sve ostalo je samo jeftino moraliziranje. Uvijek krivite vuka, to odgovara ovcama. Ukratko, govnari. Nanosite bol mojoj porodici, ostavite je na miru! Srećom, nemam profile na društvenim mrežama, ali ne mogu dopustiti da se na mene nabacuju blatom, a da ne odgovorim na to", poručio je bivši igrač Lazija, Milana, Rome i mnogih drugih velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi