24

Komentari (24)

VELEZ
Jeste li se ono vi nama smijala kad smo bili pred gasenjem??? Sve se vraca...
Samoiskreno
FUKARE nije dzaba...
zmijuga.loma
Jel im opet kriv Amar Osim i Zeljo?
Mungos
Bulle
Evo ih ko Aluminij
DamirT
magistar
Slobodu može samo spasiti ako Velež i Zvijezda do zime nastave ovako loše skupljati bodove, u protivnom biće problema, jer novca očigledno nema, rasuće se igrački kadar, a teško će se dovesti neki dobar igrač i uđu li u egalu sa najlošijim timovima u drugi dio, biće teško.
Bosanac1985
Gdje su pare od prodaje bodova iz prošle sezone. Misli gospoda ne može nestati. MMF njima nije dovoljan koliko mogu da pokradu a svi kao,, vole,, Slobodu.
Dino_2000
Skoricu,jado, obuci neke cipele sa vecim pertlama da te mogu izvuci iz Azmirovog supka.
Bosnian King1
Samo da Azmir kupi Slobodu i bice to, to.
milivoje
Cuj 50.000 hahahahaha pa Bekrića s tom ne mogu isplatiti hahaha
Dino_2000
Jesu mi ovi novinari sto su u Travniku zavrsili fakultete danas vrijedni.Svaki sat tekst o Slobodi. Da znate da cete biti krivi ako crkne od muke neki od ovih retardiranih,poput Velahavle, kad sve ovo prodje. Imali smo mi i tezih dana i opet pjesma: Samo Tuzla je,samo Tuzla je pjesme pjevala, kontra cetnika,konntra. ....,kontra .....
Dino_2000
@meks01 Ja ne znam zbog cega ste vi svi koji niste iz Tuzle protiv Tuzle,protiv Slobode.Kako ne mozete da shvatite da Tuzla nikad,ama bas nikad nece prihvatiti nista drugo osim Slobode. Mislite da ce Sloboda ispasti,nece budi siguran i dobro je sto se sve ovo sad desava nego kasnije.Ziv ti meni bio, preživjeli smo mi i gore trenutke,zato samo opusteno.
Rus
A vi uporno protiv Azmira a jedini koji je digao slobodu iznad prosjeka. Davali ste podrsku onom mesaru (na faci mu se vidi da je seoska varalica) da Vam Azmir ne u me slobodu. Pa nece je odnijeti u ameriku.
Dino_2000
@Meks01 Bez ikakve potrebe se Azmir Husic dovodi u svu ovu pricu oko Slobode.Danas je nekoliko tekstova na ovom portalu,i to razumijem lik ima para pa kupi i ove nizerazredne novinarcice.On je meni sto reko onaj na trecem mjestu posle Japana,ko ga ****, ali da je prijateljski raspolozen prema Slobodi,nije, nije sigurno.Dozvoliti sebi da u utakmici u kojoj si ti kao domacin da predsjednik uprave Slobode nije sa tobom u lozi,ja bi se zapitao je li sa mnom sve u redu.
sloboda72
Valjda uprava slobode nije u redu.......
Nije cudo navijaci Slobode s razlogom se zovu Fukare, te tako i igraci Slobode su Fukare, garant da ce mnogi igraci napustiti Slobodu, a posledica toga bit ce ispadanje iz BH premijer lige, danas nece niko da igra fudbal dzaba, niko nije lud da se lomi po terenu za nista, nista se danas ne radi za ljubav nego za interes.
VelaHavle
Nek im svinjski posudi... oni su njihovi navijaci
Icardi
Yebe Dzida ne vadi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.