15

Komentari (15)

BeHar
Pujdu vise ni djeca u vrticu ne shvataju ozbiljno. Nek je zenicanima na sramotu kakva ubleha im je gradonacelnik
ZE072
Ne pomazi ti Allaha ti! Pusti nas da se rahat sami patimo
Ss.ba
Zar ima neko ko mu vjeruje? Pa ovaj lik je prekršio ugovor. I mrcvario klub po sudu, pa kad je vidio da ce izgubit. Onda je podvio rep. U ovo usmeno obecanje mislim da ni direktorica bolnice ne vjeruje. Inace supruga doticnog.
Brotherze
Opet seoska varalica pokusava neke prevare
Ss.ba
Pa blize se izbori. Ovo je najavio,a u najboljem slucaju za Čelik,uplatit ce pare pred izbore. Jer glasaci imaju kratko pamcenje. Vec su zaboravili tužbu kluba prema gradu. I mrcvarenje kluba sve ove godine. Zna doticni kako se kradu pare u Čeliku. Pa sad kao "upozorava" na to. Hvala Bogu pa ova uprava nije takva..kao te godine kada je Čelik vodio Kasumovic. I napravio dug od 4 miliona BAM. I opet neko vjeruje Kasumovicu??
rabodimis
Kako ga nije stid uopste mi nije jasno.. On je i zavalio Celik za svoju politicku karijeru.. Pare sto je obecao za reprogram morali su "kljestima cupat" od njega, sad fol opet nesto obecava.. XD
ElvirBolic
On će dati? ON ĆE DATI??? Ko si to ti da daješ nešto što je zajedničko??? Ti što dalje od Čelika, pročitali smo te kad si zagovarao da se Čelik ugasi, a da KF Patriot postane movi zenički klub, ali nije ti prošla ta prevara. Pa si pod pritiskom potpisao reprogram 3 dana pred izbore i sad kad se klub stabilizovao i na korak je do deblokade računa ti nešto daješ??? MARŠ OD SVETINJE OHRDINO STARA NE TREBAŠ NAM, NE TREBAŠ NI OVOM GRADU NI KLUBU ni ti ni tvoje mahinacije i armija dupelizaca i uvlakača!!!
zeničkidokosti
dok je nas vjerne Robije, nema drugom klubu, nivoa Čelika, mjesta u Zenici.
damir072
daj Fudo klubu pare da sredi "šljaku" i svlačionice da djeca imaju gdje trenirat, a ne za plate za sumnjive polovnjake. hoće yblexa rezultat sad i odmax. nece moci ove novi, hinjo raspala političarska
Ss.ba
Eh na šta smo spali. Da narod traži/moli za svoje pare. Jesam li ja razumio da ce Kasumovic dati pare iz svog kucnog budzeta? Ako dadne milion sa svog racuna. Ja predlazem da se piše peticija. Da se stadion Kamberovica ooslje preimenuje u Fuad Kasumovic. Do tad samo ovce mogu povjerovat u njegove iskrene namjere prema klubu Čeliku.
Drakula
Bravo Fudo i sam znas da ce pare otici negdje sa strane a ne u klub. Rezultati pa pare tako se to radi.
damir072
nečlanovi neće odlučivat o klubu. politika neće čelik koristit umjesto ******a...
Celicni45
Kupi ti sebi Mercedesa dat ću ti ja pare.Al kad ga prvo ti kupis, da ja vidim da mozes, pa cu ti ja dati pare.Nema odma daj.
Ss.ba
Dobro si rekao. I sam zna da ce pare otici sa strane. A kako to on zna?? Ah,da. Pa doticni Kasumovic je vec vodio klub Čelik.i napravio dug od 4 miliona BAM. Odatle se izgradilo carstvo. Bilo bi fer da sad te "svoje" pare ili dio od 4 miliona vrati u Čelik. Obrnuo je pare,dobio bespovratni kredit od Čelika,pa je valjda nesto i zaradio da bude sposoban isplatit Čeliku jedan milion.
nije.suplja
Hahahaha prevari nas Fuade, ko da je narod lud da ne vidi da je ubleha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti