Kasumović obećao Čeliku preko milion KM: "Nema daj odma' pare, neka pokažu rezultate"

Gradonačelnik Zenice

Kasumović obećao Čeliku preko milion KM: "Nema daj odma' pare, neka pokažu rezultate"

Eldar Ganibegović, foto: Dino Kurbegović

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović obećao je da će naredne sezone NK Čelik Grad Zenica pomoći s preko milion KM, no prvo moraju pokazati rezultate. 

Nakon nekoliko sezona igranja u četvrtom i trećem rangu bh. fudbala, NK Čelik je ove sezone član drugoligaškog društva i igra Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Kako su prije početka sezone i poručili čelni ljudi kluba s Bilinog polja, povratak u Premijer ligu BiH realan je cilj tek naredne sezone.

Spreman da pomogne je, barem prema njegovim riječima, gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović.

On je u posljednjem obraćanju javnosti istakao kako je Grad Zenica spreman da za NK Čelik obezbijedi dodatnih milion KM za narednu sezonu.

Oglasi

"Mnogo su me oko Čelika napadali. Ja sam znao šta radim i rekao. Oni su na taj način dosta toga očistili grad je dosta. Grad je spreman za narednu sezonu ako se borili za ulazak u Premijer ligu preko milion maraka mimo ovoga što izdvajamo. Mimo ovoga izdvajamo preko 600 hiljada godišmnje za Čelik", rekao je Kasumović, pa nastavio:

"Još smo spremni milion da upa'ne, ali nema daj odma' pare. Neka pokažu rezultate. Ja ne mrzim Čelik, nego mrzim ono kada je rasulo, kada se ne zna ni koliko si dužan ni kome ni šta."

Grad spreman izdvojiti još milion KM za NK Čelik!

Posted by Gradska uprava Zenica on Monday, August 21, 2023
Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vidjet ćemo da li će Fuad Kasumović zaista održati obećanje ili je u pitanju samo skupljanje političkih poena.

Inače, Čelik je u prva dva kola ove sezone upisao dva remija po 1:1, prvo na gostovanju kod Stupčanice, a onda i protiv Radnika iz Hadžića u Zenici. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nije.suplja
Hahahaha prevari nas Fuade, ko da je narod lud da ne vidi da je ubleha
4 1
Brotherze
Opet seoska varalica pokusava neke prevare
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi