Gradina ostala bez trenera

Razlozi su privatne prirode

Gradina ostala bez trenera

S. Mlaćo

Gradina je prekidom prvenstva ostala bez prilike da osvoji titulu prvaka i izbori plasman u Prvu ligu, a sada je ostala i bez trenera.

Suad Jašarević je odlučio da digne sidro i sada će raditi kao koordinator Omladinskog pogona. Navodi se da su razlog privatne obaveze.

"Doskorašnji šef struke Plavih u nastavku će preuzeti ulogu koordinatora Omladinskog pogona Gradine, te će svojim iskustvom i pedagoškim radom na viši nivo podići rad u omladinskim selekcijama našeg kluba.

Ovim putem se zahvaljujemo legendi Plavih, Suadu Jašareviću, na dosadašnjem
uspješnom vođenju seniorske selekcije kao i ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu", stoji na stranici OFK Gradina.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Gradina će u narednim danima imenovati novog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi