Gradina pronašla novog trenera, prvo mjesto sve dalje

Adanalić ponovo na klupi tima iz Srebrenika

Gradina pronašla novog trenera, prvo mjesto sve dalje

Jučer su odigrani susreti 18. kola Druge lige FBiH grupa Sjever, a nekadašnji premijerligaš Gradina iz Srebrenika poražena je na gostovanju kod Priluka sa 3:1.

Gradina je tako propustila priliku da se dodatno približi Bosni i Budućnosti, a ceh je platio sada več bivši šef struke Fuad Grbešić kojem je smijenjen na vanrednoj sjednici Upravnog odbora koja je održana poslije susreta sa Prilukom.

"Nakon pomalo razočaravajuće predstave na gostovanju u Živinicama, UO OFK Gradina održao je sastanak na kojem je donio odluku o uručivanju otkaza dosadašnjem treneru, Grbešiću", istakli su iz OFK Gradina.

Za novog šefa stručnog štaba Gradine imenovan je Samir Adanalić, trener koji je ispisao historijske stranice ovog kluba i predvodio Plave do plasmana u Premijer ligu BiH prije nekoliko sezona.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Zahvaljujemo se sada već bivšem treneru Grbešiću na dosadašnjoj saradnji i želimo mu puno sportske sreće u nastavku karijere", poruka je iz redova drugoligaša iz Srebrenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi