Remi Gradine i Tuzle City u Srebreniku

Bez pobjednika

Remi Gradine i Tuzle City u Srebreniku

S. Grebović

Fudbaleri Gradine i Tuzle City odigrali su remi 1:1 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Srebreniku.

Meč je igran po izuzetno sparnom vremenu na stadionu u Srebreniku. U prvom poluvremenu Džafić je imao veliku priliku za goste, ali se golamn Gradine istaknuo sjajnom odbranom.

U nastavku mnogo sadržajniji meč.

Početkom drugog dijela Elvis Mehanović je bio u sjajnoj šansi, ali ponovo golman Kršić brani. U 68. minuti šok za izabranike Husrefa Musemića.

Šabić lijepo proigrava Hasanbegovića, koji matira golmana Tuzlaka za 1:0 svog tima.

U 83. minuti Gradina je mogla i do 2:0, ali je nakon udarca Omerovića prečka bila saveznik gostiju. Samo minut kasnije uslijedila je kazna.

Konačnih 1:1 šest minuta prije kraja meča postavlja Elvis Mehanović.

Tuzla City je ovog vikenda slobodna zbog obaveza koje je Borac imao u Evropi, pa će narednu utakmicu igrati sljedećeg vikenda i to protiv Leotara u Trebinju.

Nakon dva kola tim Husrefa Musemića ima isto toliko pobjeda uz gol razliku 4:2.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi