5

Komentari (5)

FCBFCBFCB
Na kakvu sramotu, Pa nemoze bit veca nikad od one kad je Lewa u dresu Bayerna posramijo taj isti Wolfsburg i kad him je za 9 minuta zabijo 5 Komada, imali vece sramote? Sta ce nijemci posjetit? Bolje neka sute i neka se raduje cijela njemacka sto ce konacno neko drugi biti orvak napokon i neznam zasto se to uopce treba nazvat sramotom ako bajern jednom poslije 11 godina ne bude prvak. Ja bi to reko da je prije obrnuto i da je veca sramota za Wolfsburg sto je mu se tad omaklo da bude prvak i ko zna dal ce ikad vise bit. Mnogi bi bar u Njemackoj da imaju Bayernovu sramotu kad se uzme da je rekordni osvajac titula te zemlje ubjedljivo. Nema se Bayern u Njemackoj ceka sramotit, ostali klubovi neka se sramote.
Baron22
Ma nema ko njih nije sve razbio od bohuma do sarburukena , sad će i arsenal još koji dan hihihi. Nego znal se šta ko će biti trener hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha Jel potpisao Alonso hahaha
user1692786230
To moj navijacu uvek si tu uz nas velika podrska
Baron22
Tako je glupane bayernov
Sipuga
Liverpoola haha idiotu jedan de skontaj Sta pises
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti