Grahovac ekspresno pronašao novi klub, čeka se potpis

Povremeni reprezentativac BiH

Grahovac ekspresno pronašao novi klub, čeka se potpis

Povremeni reprezentativac BiH Srđan Grahovac vraća se u Rapid iz Beča, sudeći barem prema onome što pišu brojni mediji u Austriji.

Posljednji angažman ovaj nekadašnji igrač Borca je imao u Rijeci za koju je nastupao kao posuđen igrač Astane, a s ovim kazahtanskim klubom će navodno sada raskinuti ugovor i vratiti se u Rapid.

Mediji u Austriju pišu kako je na relaciji "Grahovac - Rapid" skoro sve dogovoreno, te da će naš vezni nogometaš u bečkom klubu zamijeniti Dejana Ljubičića, a potpis ugovora bi mogao uslijediti već danas.

"Grahovac je vrlo zanimljiv igrač kojeg mnogo cijeni trener Didi Kühbauer", kazao je sportski direktor Rapida Fredy Bickel.

Grahovac je prethodno za Rapid igrao u razdoblju od 2014. do 2017. godine, odakle je potom za svotu od 800.000 eura preselio u Astanu s kojom je u dva navrata osvojio kazahstanski naslov.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

U periodu kada je igrao za Rapid u nekoliko navrata Grahovac je dobijao i pozive u nogometnu "A" reprezentaciju naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi