Pregovori nisu urodili plodom: Grahovac napustio Rijeku
Kroz dosadašnju profesionalnu karijeru Srđan Grahovac je pored Rijeke nastupao za Borac iz Banjaluke, Rapid i Astanu (Foto: EPA)

Jedno vrijeme bio i dio reprezentacije BiH

Pregovori nisu urodili plodom: Grahovac napustio Rijeku

Bh. internacionalac Srđan Grahovac u nastavku sezone neće nositi dres Rijeke, pišu hrvatski mediji.

Grahovac koji je jedno vrijeme bio i dio "A" selekcije BiH na Rujevicu je stigao u februaru kao posuđen igrač Astane, a iako je postojao interes o produženju saradnje, pregovori na kraju nisu urodili plodom.

Hrvatski mediji izvještavaju kako je tako Grahovac od danas slobodan vratiti se u Astanu, mada nije isključeno da na kraju bivši nogometaš Borca napusti Kazahstan, jer postoje i kontakti za druge opcije. Potvrdio je to nedavno i sam Grahovac, naglasivši kako će, ipak, sve zavisiti od toga da li će ponuda koja dođe zadovoljiti njega i Astanu.

Banjalučanin u posljednje vrijeme i nije mnogo igrao za Rijeku, što je i razumljivo, jer je Igor Bišćan težio ka tome da koristi isključivo one igrače koje će imati na raspolaganju u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Grahovac je ove sezone odigrao ukupno 12 utakmica za Rijeku i upisao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi