Grahovac strijelac u gostujućoj pobjedi Astane

Osmi gol u sezoni

Grahovac strijelac u gostujućoj pobjedi Astane

Bh. internacionalac Srđan Grahovac nastavio je pružati dobre partije u dresu Astane u ovoj sezoni.

Najbolji kazahstanski klub je danas u 27. kolu Premier lige kao gost savladao Kaisar sa 4:1, a Grahovac je bio strijelac prvog gola za svoju ekipu.

Kaisar je poveo sa 1:0 odmah na početku drugog poluvremena, da bi Grahovac u 60. poravnao na 1:1. Pet minuta kasnije, Shitov je zabio za 2:1, da bi do kraja Logvinenko u 76. i Tagybergen u 90. minuti pogađali za visoku pobjedu Astane.

Za Srđana Grahovca je ovo bio već osmi gol u ovoj sezoni Premier lige i sada je treći strijelac tima iza Kabanange (15) i Twumasija (10).

Astana je prva na tabeli sa 63 boda, jednim više od drugoplasiranog Kairata, ali ima dvije utakmice manje od svog jedinog konkurenta za naslov prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi