Rapid iz Beča poslao Grahovca na posudbu
FOTO: EPA

Bh. fudbaler u novom timu

Rapid iz Beča poslao Grahovca na posudbu

Povremeni bh. reprezentativac Srđan Grahovac novi je igrač Astane! 

Na današnjoj konferenciji za medije Rapidov sportski direktor Redi Bickel je saopštio da je 24-godišnji Grahovac odlukom rukovodstva bečkog kluba poslan na jednogodišnju posudbu u Astanu. 

Banjalučanin je uspješno prošao ljekarske preglede i potom stavio paraf na ugovor sa aktuelnim kazahstanskim šampionom, koji će po isteku saradnje imati mogućnost da ga otkupi po unaprijed dogovorenim uslovima. 

Ovaj transfer i nije toliko iznenađujući, ukoliko se uzme u obzir da Grahovac u posljednje vrijeme nije bio u planovima Rapida. Član Rapida je od 2014. godine kada je stigao iz Borca i nastupio je dosad u 86 službenih utakmica.

Od ranije u Astani nastupa naš Marin Aničić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi