Tri kandidata za novog veznjaka Arsenala

Arteti treba neko u sredini

Tri kandidata za novog veznjaka Arsenala

Edmir Škorić
Teme:

Arsenal želi do kraja januara dovesti još jednog veznjaka, a za sada postoje tri kandidata.

Novinar Fabrizio Romano objavio je da Arsenal traga za centralnim veznjakom i da je Mikel Arteta upravi dao listu želja.

Jedan od glavnih kandidata je Brazilac Arthur Melo, koji je trenutno u Juventusu, ali nije postao važan u sastavu Maxa Allegrija nakon što je u razmjeni s Miralemom Pjanićem stigao iz Barcelone.

Osim njega, Arteti se dopada i Bruno Guimaraes iz Lyona, no taj posao nije izvodiv u januaru već bi Topnici morali čekati ljeto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uprava Arsenala razmatra i treću opciju, ali mediji nisu upoznati o kojem igraču je riječ.

Podsjetimo, ove zime Arsenal je napustio je Ainsley Maitland-Niles, koji je posuđen Romi do kraja sezone.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Treći je Belgijanac Tilemans iz Lestera...
10 0
Mele
Nece pasteta Ramsyja nazad, Artur moze samo biti jos veci promasaj ako ga uzmu.Momak stvarno jedno vrijeme razvaljivao, pa se izgubi, nigdje ga na terenu nema.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi