Velikan u narednim danima završava posao s Kolašincem
Foto - EPA

Pregovori uveliko traju

Velikan u narednim danima završava posao s Kolašincem

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (28) karijeru bi mogao nastaviti u francuskom velikanu Marseilleu.

Bh. defanzivac nije u planovima menadžera Arsenala Mikela Artete za ovu sezonu i klub pokušava da ga se riješi šest mjeseci prije isteka ugovora.

Kolašinac će vjerovatno već u narednim danima napustiti London. Pregovori s Marseilleom već traju, a tokom ove sedmice bi trebali biti i završeni.

Rukovodstvo velikana s Velodromea je završilo transfer poznatog napadača Cedrica Bakambua, sada se okreću Kolašincu i 28-godišnji fudbaler bi jako brzo trebao biti predstavljen kao novi član Marseillea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Arsenal će se tako riješiti ugovora bh. defanzivca koji je iznosio 100.000 funti sedmično i dobit će dodatni prostor u budžetu.

Kolašinac je u Arsenal stigao 2017. godine iz Schalkea. Za Topnike je nastupio 118 puta i postigao je pet golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
odličan potez Marseille ce igrati najvjerojatnije LP samo da ga povrede obidju sto je vec malo teze :D sretan Sejo !
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi