U Arsenalu iznenađeni kada su vidjeli koliko novca žele agenti Dušana Vlahovića

Teško da će ga uspjeti dovesti

U Arsenalu iznenađeni kada su vidjeli koliko novca žele agenti Dušana Vlahovića

E. Čaušević

Srbijanski napadač Dušan Vlahović oduševio je fudbalsku javnost svojim igrama u dresu Fiorentine.

Vlahović ove sezone igra fantastično za italijanski klub, te je u dosadašnjem dijelu sezone na 22 utakmice uspio da zabije čak 18 golova.

Ovaj 21-godišnji napadač je svojim igrama privukao interes mnogih klubova, ali u Fiorentini su od prvog dana odlučni da ga zadrže u svojim redovima.

Fiorentina je u nekoliko navrata nudila Vlahoviću novi ugovor, ali je on to odbio jer želi da promijeni klub i napravi iskorak u svojoj karijeri.

Vlahović se povezuje s mnogim klubovima, ali trenutno je najveći interes za njega pokazao Arsenal. Topnici žele čak da dovedu Vlahovića već u januarskom prelaznom roku, ali čini se da to baš i neće biti moguće.

Naime, engleski mediji su objavili da Fiorentina za Vlahovića želi oko 70 miliona eura, dok srbijanski napadač traži sedmičnu platu od 300.000 funti, a njegovi agenti žele dodatnih 15 miliona funti za njegov potpis.

Arsenalu je potrebno preko 100 miliona eura kako bi osigurao potpis Vlahovića, ali teško je očekivati da će Topnici da daju toliki novac u zimskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Londonski klub je iznenađen platom koju traži Vlahović jer su mu ponudili znatno manje od toga, ali i cifrom koju žele njegovi agenti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Thierry.Henry
300.000 funti sedmicno..koliko je to eura? 400.000e sedmicno da trazi neko ko je tek pola sezone odigrao vrhunski i dao 18 golova od Toga 4,5 iz penala? Da li je ovaj Fudbal i svijet otisao U *****..400.000e sedmicno za njega ?!? Ovo je bolest..
6 3
Krivaja Zavidovići
Ne znam zašto UEFA ne propiše postotke na koje agenti imaju pravo. U NBA je tako...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi