Istraga protiv igrača Arsenala zbog namjernog kartona: Navijači kluba su već otkrili 'krivca'
Foto - Screenshot

Ogromne uplate na žuti karton

Istraga protiv igrača Arsenala zbog namjernog kartona: Navijači kluba su već otkrili 'krivca'

M. Šljivak

Fudbalska asocijacija Engleske pokrenula je istragu protiv neimenovanog igrača Arsenala zbog mogućeg kršenja pravila o klađenju.

FA je pokrenuo istragu nakon što je ogroman novac uplaćen da će jedan od igrača dobiti žuti karton na ovosezonskoj utakmici Premiershipa.

Nije objavljeno ime igrača, niti meč na kojem je igrač požutio, ali navijači Arsenala vjeruju da znaju o kome je riječ.

Oni su sigurni da je 'krivac' Granit Xhaka koji je ove sezone bez ikakve potrebe dobio žuti karton na utakmici protiv Leeds Uniteda.

Švicarac je dobio karton zbog zdržavanja igre na nekoliko minuta prije kraja i to pri rezultatu od 4:1 za Arsenal, pa je to pokrenulo sumnje kod navijača.

Na noć utakmice pojavile su se ogromne uplate da će Xhaka dobiti karton na jednoj od kladionica i on bi se mogao naći u ozbiljnom problemu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Xhaka je često u sudijskom zapisniku i ovo bi moglo pokrenuti još veću lavinu na njega.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dugi
On dobija crvene kartone, tako da nema smisla napadati ga zbog zutog!
3 0
Klicko
Xhaku vole srbi to je cudo jedno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi