12

Komentari (12)

Husrefbeg22
Granit ostaje granit. Sam Granit protiv cijelog tima divljaka. Cestitam na hrabrosti.
pikaboo
Pa napali ga agresori logivno, to je njihov mentalni sklop, ista nemoc
user1666374721
Šta ako se uhvatio za međunožje,i ja to često radim iz navike a ne da provociram Srbe.
user1640613707
Pa našli mu se srbi u ruci, pa.ih možda zaboljelo
roki-rokic
Ovu srbadija gje god dodje oni ili bi ratovali ili se tukli,ili silovali ili klali.Ovima treba zabranit ucesce na svim sporskim takmicenjima.
antikomunist
A CEMU SE NADATI OD OVOGA PRDOSLANOG ODDRKA???Oni su pecinski ljudi ...Kako je Dzaka iznervirao "opet' divljake iz smrdije??!Ko vas placa da ovako pisete???Mllenkovicu i Pavlovicu od srca zelim da im neko noge polomi,dvojici okorjelih radokala i cetttnika.Nihovi startovi su za smrtne kazne a ne za zatvora!Njih yreba ODSTRANITI IZ SPORTA!Ono ne zasluzuje da zivi!Stoka genocidna.Neka je cijeli svijet opet vidio kakvi su DIVLJACI!
nestofino
Nemoj bolan tako, šta ti je? Nisu oni TAKI. hehehehe
Salgijica
Srpska seljacka gamad
axel42
Čovjek se neboji pola srpske ekipe! Svi ga napali on samo kaže, hajte svi vamo!! Frajer ima muda ko čelik! Svaka čast, usput momak odigrao extra utakmicu.
PapaK
A nas ******, *******, Colpa sisa Vicinu ki.tu i glasa ZA utakmicu sa ruskim agresorom. Eto razlike izmedju jednog prodanog b.alije i Albanca. Svaka mu cast.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.