I Xhaka se umorio od Srba i "puk'o mu je film", ali je samo pokazao koliko je primitivan!

Nije se suzdržao

I Xhaka se umorio od Srba i "puk'o mu je film", ali je samo pokazao koliko je primitivan!

A. Čaušević

Sasvim očekivano takmica Srbije i Švicarske je puna tenzija te je do sada viđeno nekoliko skandala zbog čega će FIFA imati pune ruke psola.

U prvom poluvremenu Dušan Vlahović se hvatao za međunožje, a ubrzo nakon toga je i Dragan Stojković pojedinim igračima Švicarske psovao šiptarsku majku.

Nastavak donosi novi skandal i to u režiji Granita Xhake koji se očigledno umorio srpskih provokacija i morao je reagovati.

Naime, nakon jedne gužve i dobacivanja Xhaka je prvo sprskoj klupi nešto opsovao, a zatim se i uhvatio za međunožje.

Očigledno je i kapiten Arsenala podlegao emocijama što pokazuje i ovaj njegov primitivan potez koji je svakako za osudu.

Na Xhakinu sreću to sudije nisu vidjele pa je vođa švicarske reprezentacije prošao bez javne opomene.

Top Komentari

axel42
Čovjek ima muda!! Čitava klupa ga yebe i psuje mu mater šiptarsku i naravno frajer im pokaže šta o tome misli!
23 0
BHDragon
Primitivan potez? Pa šta treba više, da sluša i gleda sranja čitavu utakmicu i da im se zahvaljuje što mu psuju majku šiptarsku i što se hvataju za međunožje? Žao mi je vas iz redakcije koji ste favorizovali ovu vlahadiju i koji navijate za njih.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti