Granit Xhaka već ima novi klub? Navodno je to i saigračima otkrio

Želi ga Hertha

Granit Xhaka već ima novi klub? Navodno je to i saigračima otkrio

E. Škorić

Granit Xhaka odlučan je da napusti Arsenal i navodno bi se to moglo desiti već naredni mjesec.

Xhaka je ranije imao otvoren sukob s navijačima, a svojim slabijim partijama na terenu uveliko si je zatvorio vrata na Emiratesu. Ni on sam sebe više ne vidi u Arsenalu i želi promjene.

Najrealniji u ovom trenutku je povratak u Njemačku, a Sky piše da je berlinska Hertha ozbiljno zainteresovana i da će pregovarati s Arsenalom kako bi dovela Švicarca. 

Uostalom, neki njemački mediji poput Bilda tvrde da je Xhaka svojim saigračima iz Arsenala otkrio da ide u Njemačku i da će to najvjerovatnije biti tim našeg Vedada Ibiševića.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trinaestoplasirana momčad Bundeslige nada se "financijskim razumnom dogovoru" s Arsenalom, a Xhaka je omiljen igrač trenera Herthe Jurgena Klinsmanna.

Xhaka je u Njemačkoj igrao nekoliko godina za Borussiju Moenchendgladbach iz koje je 2016. došao u Arsenal. Prethodno je bio i član Basela dvije sezone.

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
LAZ, KAPITEN OSTAJE...NAJBOLJI KAPITEN U HISTORIJI 56SENALA..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi