Grbavica odavno ne pamti veći promašaj: Hvala ti, Gavine!

Druga stativa za Sjevernoirce

Grbavica odavno ne pamti veći promašaj: Hvala ti, Gavine!

Sjeverna Irska je u 65. minuti utakmice na Grbavici promašila još jednu veliku šansu, ali ovoga puta je promašaj zaista bio brutalan.

Fudbaler gostiju Gavin Whyte, koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena, imao je situaciju koja je, malo je reći, bila idealna.

Međutim, valjda se i sam iznenadio kada je lopta došla do njega pa je umjesto u praznu mrežu, sa male udaljenosti pogodio stativu.

Za Sjevernu Irsku je ovo već druga stativa na večerašnjoj utakmici, a nije se loše prisjetiti i koliko su fudbaleri ove selekcije šansi promašili u prvom susretu u Belfastu...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi