Grci su u svlačionici slavili kao da su prvaci svijeta

Nakon boda u Zenici

Grci su u svlačionici slavili kao da su prvaci svijeta

E. Škorić

Grčka je večeras u Zenici osvojila veliki bod protiv selekcije BiH.

Podsjećamo, Zmajevi su vodili 2:0, ali su na kraju spašavali bod. Grci su uspjeli iz penala doći do 2:1, a nakon što je Miralem Pjanić isključen, zabili su gol za 2:2.

Posmatrajući stvari sa ovog gledišta, stiče se utisak kako je crveni karton igraču Juventusa u potpunosti okrenuo situaciju na terenu u korist naših gostiju koji na kraju mogu biti prezadovoljni.

Još su i napadali i bili blizu trećeg gola i potpunog preokrata, no na našu sreću ostalo je 2:0. Tako smo od gotovog uspjeli napraviti veresiju, a Grci su znali proslaviti veliki bod.

U svlačinici Bilinog Polja su slavili su kao da su prvaci svijeta u najmanju ruku...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Benjamingst
Krivi smo sami sebi... u Grckoj nas ceka pakao...
4 0
mer12
Nosonje...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi