Grčki selektor ima poruku za Belgijance pred gostovanje BiH
Foto: EPA

Skibbe želi da Belgija pobijedi

Grčki selektor ima poruku za Belgijance pred gostovanje BiH

Edmir Škorić

Grčka je porazom od Belgije (1:2) u Atini pala na treće mjesto i sa BiH će voditi žestoku borbu za odlazak u baraž.

Grci su porazom od Belgije napravili korak nazad u borbi za odlazak na Mundijal. Sada su Zmajevi drugi, ali sljedeće kolo dat će mnoge odgovore, pošto će naš tim ugostiti Belgiju.

"Nadam se da će tim Belgije nastaviti pobjeđivati. Nisam razgovarao s Robertom Martinezom, ali on je pravi pobjednik i zna šta da radi u Bosni", kazao je grčki selektor Michael Skibbe.

On se, dakle, nada da će Belgijanci odigrati kvalitetno i ostvariti pobjedu protiv BiH, kako bi se njegov tim opet vratio na drugo mjesto. 

"Kada govorimo o utakmici protiv Belgije, mislim da nismo imali ni sreće. Belgijanci su napadali, mi smo se u nekim trenucima bolje branili negi u prvoj utakmici, imali smo i dobre šanse, ali nismo uspjeli ostvariti dobar rezultat i to je to", dodao je Skibbe.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Do kraja kvalifikacija BiH igra protiv Belgije i Estonije, dok će Grčka za rivale imati Kipar i Gibraltar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi