Grealish konačno otvorio dušu: "Nervira me to..."

Fudbaler Manchester Cityja

Grealish konačno otvorio dušu: "Nervira me to..."

Esmer Oštraković

Fudbaleri Manchester Cityja prije nekoliko dana eliminisani su iz Lige prvaka od Real Madrida. Tim iz Španije ostvario je prolaz u polufinale ovog takmičenja.

Manchester City je odigrao fenomenalnu utakmicu na Etihadu protiv Real Madrida, ali ni to nije bilo dovoljno da ostvare pobjedu, te da izbore prolaz u narednu fazu takmičenja.

Real Madrid je rano poveo, dugo su čuvali to vodstvo, a na kraju su prolaz dalje izborili nakon boljeg izvođenja penala.

Tako je Manchester City ostao u borbi za naslov u Premiershipu i sigurno je da će sve snage sada usmjeriti ka ovom trofeju. Naravno neće im biti nimalo lako da ga osvoje.

Nedavno je tim koji sa klupe predvodi Pep Guardiola iskoristio kikseve Liverpoola i Arsenala, te je preuzeo lidersku poziciju, ali jasno je da je trka ova tri kluba otvorena do kraja sezone.

Oglasi

Bukvalno su u dva-tri boda, te se praktično nakon svake utakmice ili svakog kola desni neka promjena na tabeli između ova tri kluba.

Jedan od igrača koji mnogo želi da osvoji ovu titulu je svakako Jack Grealish koji igra jako dobar fudbal od svog dolaska u ovaj klub, ali se sada odlučio požaliti na ljude koji gledaju fudbal.

Naime, njemu smeta što se samo govori o ljudima koji daju golove i upisuju asistencije.

"Svi samo govore o golovima i asistencijama. Nervira me to. Igra je otišla u totalno drugom pravcu. Možeš odigrati brilijantnu utakmicu, a ne postići gol ili ne upisati asistenciju i svi kažu da nisi uradio ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane može postiči dva odbitka na drugoj stativi, a imati katastrofalnu utakmicu i svi onda pričaju kako si brilijantan bio", rekao je fudbaler Manchester Cityja.

Naravno, govorio to ili ne govorio Jack Grealish teško će se bilo šta promijeniti po tom pitanju jer je statistika postala jako važan dio igre.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi