Najomraženiji igrač u Engleskoj ugledao djevojku u kolicima, prišao joj i dao čvrsto obećanje

Jack Grealish pokazao da ima veliko srce

Najomraženiji igrač u Engleskoj ugledao djevojku u kolicima, prišao joj i dao čvrsto obećanje

Endin Čaušević

Jack Grealish važi za jednog od najomraženijih igrača u Engleskoj i nedavno je i sam izjavio da mu nije jasno zašto je to slučaj. No, sada se pojavio video na društvenim mrežama koji je pokazao da igrač Manchester Cityja ima zaista veliko srce.

Grealish je jedan od rijetkih igrača u engleskom Premiershipu kojem navijači protivničih ekipa zvižde kada Manchester City igra gostujuću utakmicu, te se to dešava na skoro svakom stadionu na kojem se ovaj tim pojavi.

Nedavno je i engleski reprezentativac pričao o takvom statusu i sam je poručio da mu opšte nije jasno zbog čega ima takav status kod navijača ostalih klubova iz Premiershipa.

Sve je počelo kada je na ljeto 2021. godine odlučio da napusti Aston Villu i za čak 120 miliona eura pređe u Manchester City, te su ga tada mnogi prozvali da je plaćenik.

Prvo su mu počeli zviždati navijači Aston Ville u kojoj je ponikao i svojim transferom donio rekordnu zarazu, a kasnije se to počelo dešavati i na drugim stadionima na kojima gostuje Manchester City.

Međutim, da Grealish ima zaista veliko srce pokazao je video koji se pojavio na društvenim mrežama, te koji je oduševio mnoge.

Oglasi

Sve se dešavalo prije nekoliko dana kada je Grealish ispred stadiona došao da pozdravi navijače, a potom je zapazio jednu djevojku u kolicima i odlučio joj je prići.

Ona mu je priznala i da pored svog zdravstvenog stanja u životu je prava lavica i trenutno studira novinarstvo, te joj je cilj da postane novinarka.

Grealish je dobro slušao šta mu ona govori, a potom je igrač Manchester Cityja oduševio sve svojim odgovorom i obećanjem koje je dao ovoj djevojci.

"To je ono što studiraš i želiš da budeš? Okej. Obećavam ti jednog dana da ćeš intervjuisati mene. I to ćeš moći da staviš na društvene mreže da što više ljudi vidi. Nastavi da se trudiš i siguran sam da ćeš uspjeti", rekao je Grealish ovoj mladoj djevojci.

Oglasi

@dailymailsport

Jack Grealish is a class act 👏❤️ (@Ellie_Killick) #dailymailsport #dailymail #news #sports #football #soccer #grealish #mancity

♬ snowfall (Sped Up) - Øneheart & reidenshi

Ovakav potez Grealisha oduševio je javnost širom svijeta, a nakon dugo vremena on je dobio i pohvale javnosti u Engleskoj.

Sigurno je da Grealishu takva reakcija budi nadu da će se njegov status u državi u kojoj je rođen i za čiju reprezentaciju igra promijeniti, te da više neće biti među najomraženijim igračima u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grealish je ove sezone imao problema s povredama, ali je uspio da upiše 29 nastupa i dao je tri gola i dodao dvije asistencije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi